duo massage arrangement

Ontspannen uitje voor twee: duo massage arrangement

Zin in een ontspannen uitje voor twee personen in Alkmaar? Geniet nu met je geliefde, goede vriend of  moeder van een holistische duo massage arrangement. Na een holistische duo massage komen jullie verder tot rust in de Botanische tuin Hortus Alkmaar onder het genot van een heerlijke kop kruidenthee uit de tuin. Neem vervolgens de tijd om te verdwalen in deze fantastisch helende omgeving. Laat je zintuigen prikkelen.

Het arrangement bestaat uit:

  • Duo massage van 75 minuten
  • Entree Hortus Alkmaar
  • Kruidenthee uit de theetuin van Hortus Alkmaar

Prijs: €150

Lees hier nog over een paar praktische zaken en wetenswaardigheden:

De duo massage wordt jullie aangeboden door massagetherapeut John van Roosmalen en Barbera Muller op vrijdagavonden en zaterdagen. Wij zijn beiden holistisch geschoold.

Daarnaast is het goed te weten dat dit uitje voor twee corona-proof is. Dat betekent onder andere dat de ruimte voldoende groot is om onderling anderhalve meter afstand te houden.

De duo massage worden gegeven bij Mind Events Factory gevestigd in het Zakenstation in Alkmaar. Het zakenstation ligt naast Hortus Alkmaar.

Hortus Alkmaar is een botanische tuin, gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden. U vindt hier de grootste goed gedocumenteerde collectie medicinaal gebruikte kruiden van Nederland en wellicht West-Europa.

massagetherapeuten duo massage
bloesem
duo massage