stress away *

Heeft u een drukke tijd achter de rug, wilt u een moment voor uzelf en iets extra’s doen om bij te komen door de dagelijkse stress even los te laten? De Stress Away is een olie blend waarin meerdere etherische oliën zitten: copaiba, lavendel, cedarwood, ocotea, limoen, vanille en kokosolie. Het is een heerlijke rustgevende mix die kan helpen om gevoelens van stress te verlichten of mentale vermoeidheid te verminderen. De olie wordt vaak gebruikt om beter in te kunnen slapen. Lees verder…

energy boost *

Wilt u een verkwikkende en verfrissende massage? Lekker om de dag goed te beginnen of als after lunch of after dinner dip? Bij deze massage wordt een combinatie gebruikt van orange en peppermint olie. Deze oliën werken samen verfrissend en opbeurend. Tevens kan deze mix een handje helpen bij de spijsvertering. Orange werkt verkwikkend en kalmerend tegelijker tijd en geeft een positief gevoel. Peppermint  heeft een prikkelende en frisse muntgeur en helpt om helder en geconcentreerd te blijven. Lees verder..

deep relief *

Heeft u pijnlijke en gespannen spieren? Heeft uw lichaam ondersteuning nodig voor herstel na het sporten of door andere intensieve spanning in uw spieren? Deep Relief is een olie blend die kan helpen bij pijnlijke en gespannen spieren. Het is een blend van Peppermint, Wintergreen, Copal en Palo Santo die samen een rol spelen in de ondersteuning van het herstel van een gespannen lichaam. Lees verder..

breathe again

Wilt u uw luchtwegen en immuunsysteem ondersteunen en versterken? De Breathe Again olie blend kan u helpen om weer vrijer te ademen. De Breathe Again is een olie blend  die speciaal is ontwikkeld om het welzijn van de ademhaling te ondersteunen. Breathe Again bevat vier krachtige eucalyptus-oliën: Eucalyptus staigeriana, Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata en Eucalyptus blauw. Eucalyptus oliën bevatten grote hoeveelheden cineool die een gezonde longfunctie ondersteunen. Lees verder..

*doordat er citrus oliën worden gebruikt, raden wij u af om de dag van de massage in de volle zon te gaan.