De onderstaande therapeutische massage behandelingen worden door Barbera Muller gegeven en kunnen alleen worden gepland op maandag, woensdag, dinsdag- en donderdagochtend buiten de vakanties om. Barbera doet momenteel het laatste jaar van de HBO studie massagetherapie aan de Akademie van Massage en Beweging in Amsterdam. Vanaf het najaar 2020 zullen onderstaande behandelingen, afhankelijk van je zorgverzekeraar, vergoed worden mits je aanvullend verzekerd bent.

massagetherapie

THERAPEUTISCHE MASSAGE

Bij een therapeutische massage gaan het om het creëren van meer lichaamsbewustzijn gekoppeld aan jouw hulpvraag. Om vervolgens te gaan ontdekken welk verhaal jouw lichaam te vertellen heeft.

Onderdeel van de eerste sessie is het verdiepen van jouw hulpvraag en de doelstellingen bepalen. Ik maak gebruik van verschillende technieken in de therapeutische massage sessie.

Intake en kennismakingssessie van 90 minuten:  €80

Vervolgsessies 90 min (minimaal 2 keer): €72 per sessie

Afspraak maken

Be Relaxed Massage

FASCIA RELEASE BEHANDELING

Een fascia release behandeling of massage werkt met de focus op het bindweefsel. Bindweefsel is een veerkrachtig netwerk waar de botten, spieren en organen mee bij elkaar worden gehouden.

Deze behandeling is geschikt als je (pijn)klachten ervaart die te maken hebben met jouw houding. In de behandeling wordt gekeken hoe jouw lichaam meer in balans gebracht kan worden. In een bodyreading kijken we naar je lichaamshouding en hoe jouw vraag/ klacht zich verhoudt tot jouw houding.

Bij deze behandeling wordt het lichaam diep aangeraakt. Het tempo is langzaam. Verkleefd bindweefsel kan door deze manier van werken zacht worden en van vorm te veranderen.

Intake en kennismakingssessie van 90 minuten:  €80

Vervolgsessies 90 min (minimaal 2 keer): €72 per sessie

Afpraak maken