Wat is massagetherapie? Massagetherapie richt zich op bewustwording. Die bewustwording kan op fysiek, gedragsmatig, emotioneel of spiritueel vlak zijn. Met massagetherapie wordt je uitgenodigd om te voelen en te ervaren in het moment. We onderzoeken wat jouw lichaam te vertellen heeft.

De hulpvraag staat centraal bij massagetherapie. Ik vraag een proactieve bijdrage van jou gedurende de sessie(s). Er is een samenwerking tussen cliënt en therapeut zodat de juiste snaren bespeeld kunne worden. Een hulpvraag kan heel divers zijn. Het kan gaan over het verminderen van lichamelijke klachten, het ervaren van minder stress, meer energie of kracht willen ervaren of juist meer ruimte of flexibiliteit willen creëren. Soms is er maar één sessie nodig, bijvoorbeeld als er sprake is van een puur lichamelijke klacht. Bij een meer uitgebreide hulpvraag adviseer ik meestal meerdere sessies. Ik bied de onderstaande therapeutische behandelingen aan.

Vanaf begin 2021 zullen onderstaande behandelingen, afhankelijk van je zorgverzekeraar, vergoed worden mits je aanvullend verzekerd.

massagetherapie

THERAPEUTISCHE MASSAGE

Bij een therapeutische massage gaan het om het creëren van meer (lichaams)bewustzijn gekoppeld aan jouw hulpvraag. Deze hulpvraag kan gaan over het verminderen van lichamelijke klachten, het ervaren van minder stress, meer energie of kracht willen ervaren of juist meer ruimte of flexibiliteit willen creëren.

Ik maak gebruik van verschillende technieken in de therapeutische massage sessie.

€80 per sessie van 90 minuten

Een strippenkaart (5 sessies) biedt 20% korting per sessie

Maak nu een afspraak

Be Relaxed Massage

FASCIA RELEASE BEHANDELING

Een fascia release behandeling of massage werkt met de focus op het bindweefsel. Bindweefsel is een veerkrachtig netwerk waar de botten, spieren en organen mee bij elkaar worden gehouden.

Deze behandeling is geschikt als je (pijn)klachten ervaart die te maken hebben met jouw houding. In de behandeling wordt gekeken hoe jouw lichaam meer in balans gebracht kan worden. In een bodyreading kijken we naar je lichaamshouding en hoe jouw vraag/ klacht zich verhoudt tot jouw houding.

Bij deze behandeling wordt het lichaam diep aangeraakt. Het tempo is langzaam. Verkleefd bindweefsel kan door deze manier van werken zacht worden en van vorm te veranderen.

€80 per sessie van 90 minuten

Een strippenkaart (5 sessies) biedt 20% korting per sessie.

Maak nu een afspraak

stretching

FASCIA STRETCHING

Fascia stretching is een manier van stretching die gericht is op de complete fascia ketens in jouw lichaam. Door de samenwerking tussen cliënt en therapeut ontstaat er een intense maar altijd veilige stretch. Je ligt tijdens de behandeling met comfortabele kleding op de massagetafel. In deze sessie werk je zelf actief mee terwijl je tegelijkertijd ontspant.

Fascia stretching helpt…
… om meer bewegingsvrijheid, flexibiliteit en lenigheid te ervaren
… bij pijnklachten zoals gewrichtspijn, spierpijn, neurogene pijn, psychische pijn en Iatrogene pijn
… bij het verbeteren van je lichaamshouding
… om een betere balans en coördinatie te krijgen
… meer kracht en energie te ervaren

€80 per sessie van 90 minuten

Een strippenkaart (5 sessies) biedt 20% korting per sessie.

Maak nu een afspraak