Barbera Muller

Over Be MASSAGE

Mijn naam is Barbera Muller, eigenaar van Be MASSAGE. Tijdens een introductiecursus massage aan de Akademie voor massage en beweging werd ik erg enthousiast over masseren. Massage had altijd al mijn interesse, maar dat je hier je beroep van kon maken was een ver-van-mijn-bed-gebeuren. Ik besloot na de cursus te starten met de 4-jarige HBO vakopleiding voor massagetherapie.  Sinds 2016 heb ik het werken in het bedrijfsleven vaarwel gezegd en ben ik als gecertificeerd holistische masseur begonnen met mijn eigen praktijk Be MASSAGE. Als zelfstandig masseur heb ik onder andere gemasseerd bij Dr. Feelgood, een gerenommeerd massagebedrijf in Amsterdam.

Sinds  juli 2017 heeft Be MASSAGE de praktijk gevestigd in hotel blooming in Bergen. Ik werk samen met een team van masseurs: Ilse de Poel, Jeff Hoopman, Suzanne Kuitenbrouwer, Danielle Molenkamp en Laura Douwes.

Wat mensen zeggen over Be MASSAGE

  • Ik concentreer mij tijdens de massage op jouw handen. Het voelt fijn en liefdevol. Terwijl ik op mijn rug lig en jij mijn arm langzaam naar boven beweegt, lijkt het of deze steeds langer wordt. Het voelt als oneindig.

    Vrouw 67 jaar
  • Na de massage ga ik in één keer rechtop zitten. Dat is mij in een paar dagen niet meer gelukt zonder mijn armen te gebruiken. Ik voel me licht in mijn hoofd. Ik voel me los. Ik voel geen weerstand meer in mijn nek. Super ontspannend.

    Man 39 jaar
  • Je liefdevolle, warme en rustige aanraking in aandacht, maakt dat ik mij makkelijk bij jou kan ontspannen. Ik vertrouw je in alles wat je doet en dat je hierin mijn lichaam volgt. Dat werd deze keer heel duidelijk toen je mijn overspannen en pijnlijke rug masseerde; waar ik het spannend vond toen je daarmee begon, zo ontspannen kon ik zijn na enkele minuten.

    Vrouw 38 jaar