Be Relaxed Massage

Be Relax Massage

De Be relax massage is een ontspannende massage die gericht is op het tot rust brengen van lichaam en geest. De massage brengt het centrale zenuwstelsel tot rust en brengt jouw lichaam in balans. Na de massage kan je ervaren hoe het voelt om weer helemaal in verbinding te zijn met jezelf. De Be relax massage is een heerlijk ontspanningsmoment.

Vanaf 45 min. à € 60,00 p.p.

Maak nu een afspraak

Be Flow Massage

Be Flow Massage

De Be Flow Massage is een massage waar een constante doorgaande beweging ofwel flow in zit. De Be Flow Massage is geïnspireerd op onder andere de Lomi Lomi massage uit Hawai en de Esalen massage uit California.

De massage is een volledige lichaamsmassage en bestaat uit vloeiende bewegingen over de hele lengte van het lichaam. De bewegingen kunnen in tempo en diepte verschillen geïnspireerd door de muziek.  Lichte stretchings en bewegingstechnieken kunnen onderdeel zijn van deze massage mits deze passend zijn bij jou als persoon. Tevens speelt de ademhaling een belangrijke rol. Dit helpt je om in het lichaam te komen en een staat van diepe ontspanning te ervaren. Het onderlichaam als het bovenlichaam zijn tegelijkertijd ontbloot. Het bekken gebied is bedekt met een sarong. De ruimte is extra verwarmd bij deze massage.

Vanaf 75 min à € 80 p.p.

Maak nu een afspraak

essential-oil-massage

Be Essential Massage

De essential oil massage is een massage waarbij etherische ofwel essentiële oliën worden gebruikt. Essentiele olie is de levensenergie van planten. Het zijn de aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, wortels en zaden zitten. De structuur van de essentiële olie zit zo in elkaar dat ze snel door celmembranen heen kan dringen. De olie wordt snel via de huid in de bloedcirculatie opgenomen. De oliën kunnen op verschillende niveaus hun werk doen: fysiek, emotioneel en spiritueel.

We werken met de etherische oliën van Young Living.  Deze oliën onderscheiden zich door de zuiverheid van de olie die vanuit een zeer zorgvuldig productieproces tot stand is gekomen. De oliën worden gebruikt in een volledig op u afgestemde ontspanningsmassage. U kunt kiezen uit 4 verschillende thema’s.

Vanaf 45 min. à € 64,00 p.p.                                 
Maak nu een afspraak

be-pregnant-massage

Be Pregnant Massage

Een zwangerschapsmassage is een mooie manier om volledige aandacht te hebben voor alle veranderingen van je lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door massage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen. Een massage werkt niet alleen pijnverlichtend maar ook zeer ontspannend. Deze massage is mogelijk na de eerste drie maanden van de zwangerschap. We hebben de beschikking tot een speciale zwangerschapsmassagetafel. 

Vanaf 45 min. à € 60,00 p.p.

Maak nu een afspraak

be-warmth-massage

Be Warmth Massage (hot stone)

Een hot stone massage is een vorm van massage waarbij met gladde, platte, verwarmde basalt stenen wordt gemasseerd en op het lichaam worden geplaatst. Basalt stenen zijn van een hard, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte kunnen vasthouden. De warmte zorgt voor een diepe ontspanning en een betere bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Door de warmte wordt het lichaam voorbereid zodat het weefsel zachter en toegankelijker wordt om te masseren.

Deze massage is niet aan te raden bij zomerse temperaturen of als u zwanger bent.

75 min à € 85,00 p.p.

Maak nu een afspraak