Be Relaxed Massage

Be Relax Massage

De Be relax massage is een ontspannende massage die gericht is op het tot rust brengen van lichaam en geest. De massage brengt het centrale zenuwstelsel tot rust en brengt jouw lichaam in balans. Na de massage kan je ervaren hoe het voelt om weer helemaal in verbinding te zijn met jezelf. De Be relax massage is een heerlijk ontspanningsmoment.

Vanaf 75 minuten à € 70,00 p.p.

Maak nu een afspraak

Be Flow Massage

Be Flow Massage

De Be Flow Massage is een massage waar een constante doorgaande beweging ofwel flow in zit. De Be Flow Massage is geïnspireerd op de Esalen massage uit California.

De massage is een volledige lichaamsmassage en bestaat uit vloeiende bewegingen over de hele lengte van het lichaam. De bewegingen kunnen in tempo en diepte verschillen geïnspireerd door de muziek.  Lichte stretchings en bewegingstechnieken kunnen onderdeel zijn van deze massage mits deze passend zijn bij jou als persoon. Tevens speelt de ademhaling een belangrijke rol. Dit helpt je om in het lichaam te komen en een staat van diepe ontspanning te ervaren. Het onderlichaam als het bovenlichaam zijn tegelijkertijd ontbloot. Het bekken gebied is bedekt met een sarong. De ruimte is extra verwarmd bij deze massage.

Vanaf 75 minuten à € 70 p.p.

Maak nu een afspraak

be-pregnant-massage

Be Pregnant Massage

Een zwangerschapsmassage is een mooie manier om volledige aandacht te hebben voor alle veranderingen van je lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door massage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen. Een massage werkt niet alleen pijnverlichtend maar ook zeer ontspannend. Deze massage is mogelijk na de eerste drie maanden van de zwangerschap. 

Vanaf 75 minuten à € 70,00 p.p.

Maak nu een afspraak