Be Relaxed Massage

Be Relax Massage

De Be relax massage is een ontspannende massage die gericht is op het tot rust brengen van lichaam en geest. De massage brengt het centrale zenuwstelsel tot rust en brengt jouw lichaam in balans. Na de massage kan je ervaren hoe het voelt om weer helemaal in verbinding te zijn met jezelf. De Be relax massage is een heerlijk ontspanningsmoment.

Vanaf 45 min. à € 55,00 p.p.

Maak nu een afspraak

be-pregnant-massage

Be Pregnant Massage

Een zwangerschapsmassage is een mooie manier om volledige aandacht te hebben voor alle veranderingen van je lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door massage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen. Een massage werkt niet alleen pijnverlichtend maar ook zeer ontspannend. Deze massage is mogelijk na de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Vanaf 45 min. à € 55,00 p.p.

Maak nu een afspraak

essential-oil-massage

Be Essential Massage

De essential oil massage is een massage waarbij etherische ofwel essentiële oliën worden gebruikt. We werken bij blooming met de etherische oliën van Young Living, deze onderscheiden zich door de zuiverheid van de olie die vanuit een zeer zorgvuldig productieproces tot stand is gekomen. Elke olie of olie blend heeft zijn eigen kwaliteit en eigenschappen. De oliën worden gebruikt in een volledig op u afgestemde ontspanningsmassage.

U kunt kiezen uit 4 verschillende thema’s.

Vanaf 45 min. à € 58,50 p.p.

Maak nu een afspraak

be-warmth-massage

Be warmth massage (hot stone)

Een hot stone massage is een vorm van massage waarbij met gladde, platte, verwarmde basalt stenen wordt gemasseerd en op het lichaam worden geplaatst. Basalt stenen zijn van een hard, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid waardoor de stenen goed warmte kunnen vasthouden. De warmte zorgt voor een diepe ontspanning en een betere bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Door de warmte wordt het lichaam voorbereid zodat het weefsel zachter en toegankelijker wordt om te masseren.

Deze massage is niet aan te raden bij zomerse temperaturen of als u zwanger bent.

75 min à €79,50 p.p.

Maak nu een afspraak

4 hands

4 hands massage

In de 4 hands massage word je door twee masseurs tegelijkertijd gemasseerd. De masseurs masseren synchroon zodat er een diepe ontspanning in het lichaam ontstaat. Het hoofd en de voeten worden apart gemasseerd. Deze massage is een unieke beleving. Tijdig reserveren is gewenst.

75 min à €130 p.p.

Maak nu een afspraak