Barbera Muller

Mijn verhaal

Mijn naam is Barbera Muller, eigenaar van Be MASSAGE.

In mijn leven is “aandacht hebben voor de ander” een rode draad. “Alles wat en iedereen die je positieve aandacht geeft, groeit”, is een uitspraak waarin ik geloof. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik betrokken en onderzoekend van aard ben. Ik had echter niet altijd de aandacht voor mijn eigen intuïtie en gevoel.  Een studie holistische massagetherapie aan de Akademie voor Massage en Beweging, heeft mij geleerd dat ik niet alleen goed kan luisteren naar de ander, maar ook naar mezelf. Door naar mijn lichaam te luisteren, ging ik een pad bewandelen dat me dichter bij mijn lichaam en daarmee dichter bij mezelf bracht. Het lichaam wist al eerder, waar ik later meer bewust van werd.

In 2016 ben ik als gecertificeerd holistische masseur begonnen met mijn eigen praktijk Be MASSAGE. Als zelfstandig masseur heb ik onder andere gemasseerd bij Dr. Feelgood, een gerenommeerd massagebedrijf in Amsterdam en een eigen praktijk geleid met collega holistische masseurs in hotel blooming in Bergen.

De 4-jarige HBO opleiding tot massagetherapeut heb ik in 2020 afgerond met een eindonderzoek naar de relatie tussen fysiek loslaten en gedragsmatig loslaten. Sinds eind 2020 is de praktijk gevestigd in Alkmaar met de focus op massagetherapie.

Wat mensen zeggen over Be MASSAGE

  • Ik concentreer mij tijdens de massage op jouw handen. Het voelt fijn en liefdevol. Terwijl ik op mijn rug lig en jij mijn arm langzaam naar boven beweegt, lijkt het of deze steeds langer wordt. Het voelt als oneindig.

    Vrouw 67 jaar
  • Na de massage ga ik in één keer rechtop zitten. Dat is mij in een paar dagen niet meer gelukt zonder mijn armen te gebruiken. Ik voel me licht in mijn hoofd. Ik voel me los. Ik voel geen weerstand meer in mijn nek. Super ontspannend.

    Man 39 jaar
  • Je liefdevolle, warme en rustige aanraking in aandacht, maakt dat ik mij makkelijk bij jou kan ontspannen. Ik vertrouw je in alles wat je doet en dat je hierin mijn lichaam volgt. Dat werd deze keer heel duidelijk toen je mijn overspannen en pijnlijke rug masseerde; waar ik het spannend vond toen je daarmee begon, zo ontspannen kon ik zijn na enkele minuten.

    Vrouw 38 jaar