be-massage-1

HULPVRAGEN BIJ EEN THERAPEUTISCHE MASSAGE

Bij een therapeutische massage gaan het om lichaamsbewustzijn. Welk verhaal heeft jouw lichaam je te vertellen? We gaan de slag met jouw hulpvraag.

Hulpvragen kunnen zijn:

  • Mijn dagelijkse leven voelt als te vol en ik voel dit letterlijk in mijn lijf. Hoe kan ik meer ruimte in mijn lijf (en in mijn leven) ervaren?
  • Er is een flinke last op mijn schouders. Ik voel me enorm verantwoordelijkheid en heb het gevoel niet te mogen falen. Hoe kan ik het meer loslaten (door bijvoorbeeld te voelen hoe overgave voelt in mijn lichaam).
  • Ik heb het idee dat ik het gevoel met mijn lichaam kwijt ben. Ik kan me lastig ontspannen en vind het moeilijk om mijn gedachten uit te schakelen. Ik wil graag meer lichaamsbewustzijn creëren.
  • Geconfronteerd met een (chronische) ziekte vind ik het lastig om mijn lijf te accepteren. Ik voel me vervreemd van mijn lijf. Hoe kan ik weer bij mezelf komen?

Onderdeel van de eerste sessie is het verdiepen van jouw hulpvraag en de doelstellingen bepalen. Ik maak gebruik verschillende technieken in de therapeutische massage sessie. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Afspraak maken